Lašišos sashimi


Author Dainius
Recipe

Ingridientai

Patiekalui:
Šviežia lašiša

Krevetės

Padažui:
Alyvuogių aliejus

Sojų padažas

Saldžiarūgštis padažas

Česnakas

Svogūnų laiškai

Kalendra

Laimo sultys

Tailandietiškoms salotoms:
Mangas - 1 vnt.

Avokadas - 1 vnt.

Pomidorai - 2 vnt.

Svogūnų laiškai

Kalendra

Saldžiarūgštis padažas

Sojų padažas

Laimo sultys

Druska

Pipirai

Gaminimo eiga

Lašišą supjaustyti gabaliukais ir dėti tiesiai į lėkštę.

Krevetes kepti alyvuogių aliejuje.

Padažo ingredientus suplakti, jį užtepti ant lašišos ir užpilti ant krevečių.

Salotų ingredientus supjaustyti, įdėti smulkintus svogūno laiškus, kalendrą. Įpilti saldžiarūgščio padažo ir šiek tiek sojos bei laimo sulčių. Paskaninti druska ir pipirais.