Apsipirkite saugiai. Mažiausi srautai stebimi darbo dienomis ir šeštadieniais nuo parduotuvės atidarymo iki 10 val. ir nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Taip pat visomis darbo valandomis sekmadieniais. Daugiau

Krevetės aštriame padaže

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Į kepimo indą dėkite pusiau perpjautus pomidorus, aitriąją papriką, česnako skilteles, apšlakstykite šaukštu aliejaus. Pagardinkite puse nurodyto kiekio druskos ir pipirų.
  2. Kepkite apie 25 minutes arba kol pomidorai bus minkštučiai, o česnako skiltelės gražiai apskrudusios.
  3. Iškepusius pomidorus sukrėskite į elektrinį smulkintuvą, ten pat dėkite krienus, išspauskite žaliosios citrinos sultis. Trinkite iki vientisos glotnios tekstūros. Tada įvarvinkite medaus ir sudėkite kalendrų lapelius – dar šiek tiek patrinkite.
  4. Skardoje paskleiskite iš kiautų išlukštentas krevetes, apšlakstykite jas likusiu aliejumi, pagardinkite likusia druska bei pipirais. Pašaukite į orkaitę, kurioje ką tik kepė pomidorai ir kepkite apie 8 minutes.
  5. Dailias plačias taures iki pusės pripildykite pomidorų padažo ir į jį sumerkite po 5-6 krevetes. Papuoškite kalendros lapeliais ir patiekite.