Apsipirkite saugiai. Mažiausi srautai stebimi darbo dienomis ir šeštadieniais nuo parduotuvės atidarymo iki 10 val. ir nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Taip pat visomis darbo valandomis sekmadieniais. Daugiau

Klasikiniai jautienos didkepsniai

  1. Jautienos išpjovą supjaustykite maždaug 3 centimetrų storio pjausniais. Patepkite aliejumi ir iš abiejų pusių apibarstykite juodaisiais pipirais.
  2. Gerai įkaitinkite rumbuotą keptuvę. Prieš dėdami pjausnius kepti, pabarstykite juos druska.
  3. Iš abiejų pusių apskrudinkite kepsnius po 4 minutes.
  4. Ant iškepusių jautienos gabalėlių uždėkite po pusę šaukšto sviesto ir prieš patiekdami leiskite mėsai pailsėti.