Kiaulienos vyniotinis su figomis ir riešutais

- Išilgai įpjaukite kiaulienos nugarinės šoną palikdami poros centimetrų storio sienelę ir atverskite išklotinę.
- Mėsą gausiai apibarstykite Provanso žolelėmis, druska ir pipirais.
- Džiovintas figas apvirkite obuolių sultyse, kol susidarys tirštokas sirupas. Baigę virti į jį suberkite saują graikinių riešutų.
- Su sviestu apkepkite susmulkintą svogūną ir česnako skilteles. Sudėkite į keptuvę su figomis. Įberkite saujelę džiūvėsėlių, kad įdaras būtų tirštesnis.
- Paruoštu įdaru padenkite kiaulienos išklotinę ir pradėkite vynioti.
- Vyniotinį apriškite konditeriniu siūlu ir kelias minutes apskrudinkite keptuvėje. Tada suvyniokite į foliją ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių.
- Po geros valandos jau galėsite ragauti.