Apsipirkite saugiai. Mažiausi srautai stebimi darbo dienomis ir šeštadieniais nuo parduotuvės atidarymo iki 10 val. ir nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Taip pat visomis darbo valandomis sekmadieniais. Daugiau

Kiaulienos vyniotinis su figomis ir riešutais

  1. Išilgai įpjaukite kiaulienos nugarinės šoną palikdami poros centimetrų storio sienelę ir atverskite išklotinę.
  2. Mėsą gausiai apibarstykite Provanso žolelėmis, druska ir pipirais.
  3. Džiovintas figas apvirkite obuolių sultyse, kol susidarys tirštokas sirupas. Baigę virti į jį suberkite saują graikinių riešutų.
  4. Su sviestu apkepkite susmulkintą svogūną ir česnako skilteles. Sudėkite į keptuvę su figomis. Įberkite saujelę džiūvėsėlių, kad įdaras būtų tirštesnis.
  5. Paruoštu įdaru padenkite kiaulienos išklotinę ir pradėkite vynioti.
  6. Vyniotinį apriškite konditeriniu siūlu ir kelias minutes apskrudinkite keptuvėje. Tada suvyniokite į foliją ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių.
  7. Po geros valandos jau galėsite ragauti.