Kepti obuoliai su varškės kremu

- Nuplaukite obuolius, nupjaukite viršūnėles prie kotelio ir išskobkite dalį minkštimo su sėklomis.
- Iš likusių sudėtinių dalių pasiruoškite įdarą: į dubenėlį sudėkite varškę, medų, įtarkuokite citrinos žievelę ir pabarstę vaniliniu cukrumi bei cinamono milteliais gerai ištrinkite iki vientisos masės.
- Išskobtus obuolius pripildykite ką tik paruošto varškės kremo ir prieš dėdami kepti jų šonus subadykite šakute, kad orkaitėje obuoliai nesusprogtų.
- Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20–25 minutes, kol obuoliai suminkštės, o varškės kremas švelniai apskrus.
- Dar karštus obuolius apliekite skystu medumi ir patiekite su saujele smulkintų migdolų.