Apsipirkite saugiai. Mažiausi srautai stebimi darbo dienomis ir šeštadieniais nuo parduotuvės atidarymo iki 10 val. ir nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Taip pat visomis darbo valandomis sekmadieniais. Daugiau

Karališkasis obuolių pyragas

  1. Paruoškite tešlą iš miltų, margarino, cukraus ir kiaušinių trynių. Maišydami suberkite kepimo miltelius. Paruoštą tešlą padalykite į dvi lygias dalis.
  2. Iškočiokite pirmą dalį tešlos ir dėkite ją į kepimo skardą. Tešlą subadykite šakute ir apibarstykite cinamonu. 
  3. Tuomet išdėliokite supjaustytus ir nuluptus obuolius, apibarstykite vaniliniu cukrumi ir cinamonu. Ant obuolių uždėkite antrąją dalį tešlos.
  4. Šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite apie valandą. 
  5. Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra arba cinamonu ir patiekite su vaniliniais ledais.

Pastaba, jeigu gamybos metu į antrąją tešlos dalį įdėsite varškės (tinka tiek pusriebė, tiek riebi ar grūdėta) ir šiek tiek grietinės, gausis tikras karališkas obuolių pyragas su varške.