-
Dideliame puode įkaitinkite aliejų ir suberkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus.
-
Kai svogūnai taps permatomi, suberkite salierų stiebų riekeles, šiaudeliais supjaustytas morkas ir smulkiai sukapotus česnakus. Kepkite apie 10 min.
-
Sudėkite stambiai supjaustytus baklažanus ir įpilkite vandens. Troškinkite apie 10 minučių, kol baklažanai suminkštės.
-
Metas įmaišyti pasmulkintus pomidorus su visomis išsiskyrusiomis sultimis, pusžiedžiais supjaustytą cukiniją ir juostelėmis supjaustytas paprikas. Sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 15 minučių.
-
Tuo metu atskirame puode, pasūdytame vandenyje, išvirkite šparagines pupeles ir sudėkite į troškinį. Išmaišykite, leiskite dar visoms daržovėms kartu pasitroškinti penkias minutes.
- Troškinį pasūdykite, pagardinkite pipirais.