Bulves supjaustome ir dedame jas į keptuvę, užpilame aliejumi. Verdame ant vidutinės ugnies pamaišydami, kol bulvės visiškai suminkštės. Tada dedame susmulkintus svogūnus. Viską išmaišome ir dar verdame 3-4 min. Bulves išimame iš keptuvės, dedame į sietelį, kad nuvarvėtų aliejus.
Dubenyje kiaušinius išplakame su druska. Bulves dedame į kiaušinių plakinį, išmaišome.
Gautą kiaušinių-bulvių mišinį dedame į keptuvę. Kepame ant mažos ugnies 4-5 min. Su mentele atlaisviname kraštus nuo keptuvės sienelės.
Uždedame didesnę lėkštę negu keptuvė, atsargiai apverčiame. Grąžiname atgal į keptuvę nekepta puse žemyn. Kepame dar 3-5 min.
Salotoms skirtas daržoves supjaustome. Padažui į indelį dedame garstyčias, citrinos sultis, vandenį, aliejų, cukrų bei druską ir viską gerai išmaišome ir pilame ant supjaustytų daržovių.
Iškepusį omletą išverčiame į lėkštę. Patiekiame su salotomis.