Apsipirkite saugiai. Mažiausi srautai stebimi darbo dienomis ir šeštadieniais nuo parduotuvės atidarymo iki 10 val. ir nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Taip pat visomis darbo valandomis sekmadieniais. Daugiau

Imbierinis meduolis

  1. Miltus sumaišykite su žiupsneliu druskos, kakava ir kepimo milteliais.
  2. Išsukite kambario temperatūros sviestą su cukrumi, medumi, citrinos žievele, vanile ir likusiais prieskoniais.
  3. Po vieną įplakite kiaušinius, maišydami suberkite miltų mišinį ir supilkite pieną.
  4. Paruoštą tešlą suverskite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kartkartėmis mediniu iešmeliu patikrinkite, ar pyrago vidus tebelimpa.
  5. Iškepusį meduolį atvėsinkite, supjaustykite ir apliekite citrinos sulčių bei cukraus pudros glaistu.