-
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
-
Skardą išklokite kepimo popieriumi ir išpurkškite aliejumi.
-
Švarias ir sausas daržoves supjaustykite labai plonais griežinėliais naudodami mandoliną arba daržovių skustuką.
-
Cukinijų ir moliūgo griežinėlius apšlakstykite aliejumi, kitame dubenyje tą patį padarykite su morkų ir burokėlių griežinėliais.
-
Daržovių griežinėlius vienu sluoksniu paskleiskite skardoje. Kepkite apie 15 min.
-
Padažui puode užvirkite vandenį, suberkite žirnelius ir virkite apie 5 min. Nukoškite ir atšaldykite po šaltu vandeniu. Nusausintus žirnelius berkite į elektrinį smulkintuvą, ten pat dėkite majonezą, pasmulkintus laiškinius česnakus, citrinos sultis ir druskos pagal skonį. Sutrinkite iki vientisos konsistencijos.