Jums reikės:
1 didelio raudonojo svogūno
75 ml alyvuogių aliejaus
5 smulkintų česnako skiltelių
citrinos sulčių
žiupsnelio džiovinto raudonėlio
vyšninių pomidorų
1 mažo žiedinio kopūsto, supjaustyto žiedynais
2 vidutinių cukinijų, supjaustytų 2,5 cm griežinėliais
1 raudonosios paprikos, supjaustytos vidutiniais gabalėliais
1 geltonosios paprikos, supjaustytos vidutiniais gabalėliais
druskos ir pipirų
12 medinių iešmelių,
žiupsnelio čiobrelių
žiupsnelio džiovinto raudonėlio
Paruošimas:
Supjaustykite svogūną į ketvirčius ir suskaidykite jį į dalis. Įkaitinkite kepsninę iki vidutinės temperatūros. Dubenyje sumaišykite visus ingredientus. Daržoves su žolelėmis palaikykite apie 10 min. Užmaukite pakaitomis daržoves ant iešmelių. Padėkite ant grotelių ir kepkite, kol apskrus, pavardydami. Kepimo metu keletą kartų galite užtepti likusio mišinio teptuku. Prieš patiekdami pabarstykite šviežiomis žolelėmis.