„Confit de Canard“ (prancūziška antiena)

- Ančių kulšeles įtrinkite druska ir stambiai grūstais juodaisiais pipirais.
- Dvi kulšeles paguldykite oda žemyn, ant mėsos dėkite po laurų lapą, kelis čiobrelių lapelius ir sutraiškytas česnako skilteles. Ant viršaus uždėkite likusias dvi kulšeles oda į viršų. Uždenkite ir palikite marinuotis.
- Po 12 valandų nubraukite prieskonius, sudėkite kulšeles į aukštą troškinimo indą ir užpilkite ančių taukais.
- Uždenkite indą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių. Kepkite maždaug 1,5 valandos, sumažinkite kaitrą iki 140 laipsnių ir kepkite dar 2,5 valandos.
- Iškepusias kulšeles atsargiai išgriebkite iš skardelės ir apskrudinkite.