Čiabatos pudingas

Čiabatos pudingas

  1. Paplėšykite duoną gabaliukais, sudėkite į didelį indą ir sumaišykite su vaisiais bei cinamonu.
  2. Supilkite pieną ir viską labai gerai išmaišykite. Duoną galima patraiškyti tarp pirštų, kad neliktų didesnių gabalų.
  3. Įmaišykite plaktus kiaušinius, „Muscovado“ cukrų, citrinos žievelę (jei naudojate). Viską gerai išmaišykite ir palikite masę 15 min., kad išbrinktų.
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 160–180 laipsnių. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir padenkite kepimo popieriumi.
  5. Įmaišykite ištirpintą sviestą į pudingo masę, supilkite viską į skardą, apibarstykite „Demerara“ cukrumi.
  6. Kepkite 1,5 val., kol apskrus ir taps auksinės spalvos. Jei pyragas skrunda per greitai, galima kepti uždengus folija. Išėmę iš orkaitės, išverskite pyragą iš skardos ir nuimkite popierių.
  7. Supjaustykite ir patiekite šiltą.