Apsipirkite saugiai. Mažiausi srautai stebimi darbo dienomis ir šeštadieniais nuo parduotuvės atidarymo iki 10 val. ir nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Taip pat visomis darbo valandomis sekmadieniais. Daugiau

Burgundiška jautiena

  1. Troškintuve su sviestu pakepinkite smulkintus svogūnus ir šoninę.

  2. Išgriebkite kiaurasamčiu ir pasidėkite į šoną.

  3. Tame pat puode nustatę maksimalią kaitrą kelias minutes paskrudinkite mėsos gabaliukus.

  4. Suberkite stambokais griežinėliais pjaustytas morkas ir kepkite dar 5 min.

  5. Apskrudusią mėsą apibarstykite miltais, pakepinkite.

  6. Įpilkite 1,5 l vandens.

  7. Sudėkite šoninę ir svogūnus į troškintuvą, supilkite raudonąjį vyną.

  8. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įdėkite žolelių ir traiškytas česnako skilteles.

  9. Užvirkite, uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies 2–3 val.

  10. Suberkite pjaustytus grybus ir troškinkite dar valandą. Padažas turi būti tąsus, bet ne per tirštas.

  11. Troškinį tiekite su makaronais arba grilyje ar garuose virtomis daržovėmis.