Bolivinių balandų batonėliai su riešutais, sėklomis ir džiovintomis spanguolėmis

Bolivinių balandų batonėliai su riešutais, sėklomis ir džiovintomis spanguolėmis

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.

  2. Į kepimo skardą suberkite bolivinių balandų sėklas, stambiai smulkintus migdolų riešutus,  moliūgų sėklas bei kokoso drožles. Paskrudinkite orkaitėje apie 7 min. Suberkite į dubenį ir atvėsinkite.

  3. Į atvėsintus riešutus bei sėklas suberkite džiovintas spanguoles ir supilkite medų. Sumaišykite iki vientisos masės.

  4. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Iš pagamintos masės suformuokite 2 – 3 cm storio riešutų ir sėklų masės lakštą. Kepkite orkaitėje apie 20 – 25 min., kol masė sutvirtės.

  5. Atvėsinus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.