Apsipirkite saugiai. Mažiausi srautai stebimi darbo dienomis ir šeštadieniais nuo parduotuvės atidarymo iki 10 val. ir nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Taip pat visomis darbo valandomis sekmadieniais. Daugiau

Bolivinių balandų batonėliai su riešutais, sėklomis ir džiovintomis spanguolėmis

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.

  2. Į kepimo skardą suberkite bolivinių balandų sėklas, stambiai smulkintus migdolų riešutus,  moliūgų sėklas bei kokoso drožles. Paskrudinkite orkaitėje apie 7 min. Suberkite į dubenį ir atvėsinkite.

  3. Į atvėsintus riešutus bei sėklas suberkite džiovintas spanguoles ir supilkite medų. Sumaišykite iki vientisos masės.

  4. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Iš pagamintos masės suformuokite 2 – 3 cm storio riešutų ir sėklų masės lakštą. Kepkite orkaitėje apie 20 – 25 min., kol masė sutvirtės.

  5. Atvėsinus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.