-
Avinžirnius pamirkykite pernakt ir išvirkite pagal nuorodas ant pakuotės (galite naudoti ir konservuotus avinžirnius).
-
Didelėje ketaus keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną apie 5-6 minutes.
-
Suberkite visus prieskonius ir gerai išmaišykite. Kai prieskoniai susimaišys su svogūnais, sukrėskite pomidorų pastą.
-
Suberkite avinžirnius ir sudėkite smulkiai sukapotas česnako skilteles, įpilkite balzaminio acto ir sukrėskite konservuotus pomidorus. Viską gerai sumaišykite ir supilkite kokosų pieną. Leiskite troškiniui užvirti, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 10-15 minučių, kol sutirštės, o visi skoniai tarpusavyje susimaišys.
- Patiekite su pasmulkintais svogūnų laiškais ir aitriąją paprika.