Auksiniai lietiniai su vištiena

- Į dalį miltų įmuškite kiaušinį, supilkite atvėsusį ištirpintą sviestą, pieną ir pagardinę žiupsneliu cukraus bei druskos gerai išmaišykite. Maišydami toliau berkite miltus, kol gausite reikiamą konsistenciją.
- Su sviestu apkepinkite susmulkintą svogūną ir česnakus. Į tą pačią keptuvę dėkite mažais gabalėliais supjaustytą vištieną ir kepkite tol, kol mėsa suminkštės.
- Į keptuvę įkrėskite kelis šaukštus majonezo ir gerai išmaišykite.
- Didelėje keptuvėje iškepkite lietinius.
- Ant kiekvieno lietinio dėkite kelis šaukštus vištienos įdaro, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir perlenkite pusiau.
- Patiekite su šviežiais žalumynais ir natūralaus jogurto padažu.