Šaltibarščiai tradiciškai

Šaltibarščiai tradiciškai
Jums prireiks: 2l kefyro (vienas šaltibarščių, kitas vilkiškių);
2 kiaušiniai;
Svogūnų laiškų ir krapų rišulėlis;
Marinuoti burokėliai (obuolių sultyse);
2-3 trumpavaisiai agurkai;
Druska, pipirai;
Bulvės (geriausia šviežios)
Gaminimo eiga: Kiaušinius išvirti ir palikti atvėsti. Kol vėsta kiaušiniai smulkiai supjaustyti agurkus, krapus, svogūnų laiškus.
Susmulkintus ingredientus sudėti į puodą, nuo burokėlių nupilti skysti ir sudėti į tą patį puodą. Labai labai smulkiai supjaustyti kiaušinius, sudėti į puodą. Viską užpilti kefyru, lėtai išmaišyti, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais. Patiekti su virtomis bulvytėmis:)