Saldžiai rūgštūs šaltibarščiai

Saldžiai rūgštūs šaltibarščiai

Greta Dmitrijeva

Saldžiai rūgštūs šaltibarščiai

Jums prireiks: Virti marinuoti burokėliai, žali agurkai, krapai, svogūnų laiškai, obuolių actas, druska, cukrus, grietinėlė, kefyras.

Gaminimo eiga: Supjaustyti smulkiais griežinėliais agurką, krapus ir svogūnų laiškus, įpilti obuolių acto, druskos šiek tiek ir negailėti cukraus. Viską sumaišyti ir palikti pastovėti 10-15min. Tada sudėti burokėlius, supilti kefyrą bei grietinėlę, viską išmaišyti. Paragauti, turi jaustis ir rūgštumas ir saldumas vienu metu, jei nesijaučia, pilti dar acto ir įdėti cukraus.