Gaivūs su riešutais

Gaivūs su riešutais

Elzė Jolanta

Gaivūs su riešutais

Jums prireiks: Ingredientai iš akies. Burokėliai virti, avižų pienas be pridėtinio cukraus, krapai, svogūnų laiškai, agurkai, keptas rūkytas tofu kubeliais, skrudinti kedrų riešutai, juodoji Kala namak druska, juodieji pipirai, citrinos sultys, lašelis alyvuogių aliejaus.

Gaminimo eiga: Supjaustome burokėlius, agurkus kubeliais, krapus ir svogūnų laiškus, sudedame į gilų dubenį. Apkepiname kubeliais pjaustytą rūkytą tofu ir kedro riešutus, atvėsiname ir suberiame į gilų dubenį. Šliukštelim avižų pieno, kad apsemtų, įberiam juodos Kala namak druskos, žiupsnelį pipirų. Išspaudžiame citrinos sulčių, šiek tiek, kad sutrauktų. Ir lašelį alyvuogių aliejaus. Skonis tobulas, dėl tofu ir bulvių nereikia.