Pipirinis padažas Keptuvėje su sviestu pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną. Suberkite pipirus, įpilkite vandens ir užvirkite. Supilkite grietinėlę ir kaitinkite ant silpnos ugnies tol, kol padažas paruduos. Įspauskite citrinų sulčių ir pasūdykite.
Grybų padažas Susmulkinkite svogūnus, česnakus ir pakepinkite aliejuje. Sudėkite vieną pjaustytą šviežią grybą ir pakepkite kelias minutes. Supilkite pieną, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Smulkintuvu sutrinkite likusius grybus…
Makaronai su avokadų ir špinatų padažu Į smulkintuvą sudėkite avokadą, špinatus, graikinius riešutus, kietąjį sūrį bei česnaką. Viską susmulkinkite iki vientisos masės. Makaronus virkite pasūdytame vandenyje apie 8-10 minučių.…
Burgundiška jautiena Troškintuve su sviestu pakepinkite smulkintus svogūnus ir šoninę. Išgriebkite kiaurasamčiu ir pasidėkite į šoną. Tame pat puode nustatę maksimalią kaitrą kelias minutes paskrudinkite mėsos gabaliukus. Suberkite stambokais griežinėliais pjaustytas morkas ir kepkite dar 5 min. Apskrudusią mėsą apibarstykite miltais, pakepinkite.…