Žuvienė su lašiša Puode ištirpinkite sviestą ir jame apkepinkite smulkiai sukapotą svogūną bei pusžiedžiais supjaustytą porą. Po keleto minučių ten pat suberkite smulkiai sukapotą česnako skiltelę. Berkite kubeliais supjaustytas bulves bei morkas, supilkite sultinį ir leiskite užvirti. Virkite apie 10-15 min., sudėkite gabalėliais…
Keptų pomidorų sriuba Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Pomidorus ir visą neluptą česnako galvą dėkite į kepimo skardą, apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite 40 minutes,…
Saldžiai aštrus barbekiu padažas Didelėje keptuvėje su šlakeliu aliejaus kepinkite smulkiai sukapotą svogūną, česnako skilteles ir aitriąją papriką. Įmaišykite pomidorų pastą, rudąjį cukrų, actą, obuolių sultis, Vusterio padažą,…
Gorgonzolos padažas Grietinėlę kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ji šiek tiek sutirštės (apie 10 min.). Suberkite patrupintą Gorgonzolos sūrį, tarkuotą kietąjį sūrį, pasmulkintas petražoles ir druską bei pipirus. Plakite šluotele, kol sūris visiškai ištirps. Nedelsdami patiekite.