Kas patenka į „Iki“ kepinių TOP‘us? Įvardijo, kada juos pirkti apsimoka labiausiai

Kas patenka į „Iki“ kepinių TOP‘us? Įvardijo, kada juos pirkti apsimoka labiausiai

Itin plataus parduotuvių tinklo „Iki“ vietoje kepamų kepinių populiarumo sąrašo viršūnėje jau ilgą  laiką karaliauja kruasanai, nedaug nuo jų atsilieka spurgos. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad kruasanas jau kurį laiką yra mėgstamiausias pirkėjų kepinys, tačiau dėmesiu nesiskundžia ir kiti – pradedant duona ir baigiant įvairiausių rūšių bandelėmis bei sausainiais.

„Kruasanai jau yra tapę mūsų prekybos tinklo vizitine kortele. „Iki“ ne tik pirmieji iš didžiųjų parduotuvių tinklų pradėjo juos kepti patys, bet ir didelį dėmesį skiria jų sudėčiai bei šviežumui. Kai kurie kepiniai „Iki“ parduotuvėse yra kepami net tris kartus per dieną. Be to, nuolat atnaujiname jų asortimentą, jiems taikome įvairias akcijas. Pavyzdžiui, kasdien įvairiausių rūšių kepinius po 20 val. galima įsigyti itin žemomis kainomis“, – teigia „Iki“ komunikacijos vadovė. 

Kurie „Iki“ kepiniai yra patys populiariausi?

Nijolia Juchnevič, prekybos tinklo „Iki“ kepyklų vadovė, sako, kad parduotuvėse kepami įvairūs „vienadieniai“ kepiniai, pavyzdžiui, prancūziški batonai ir bandelės, duona su alyvuogėmis ar itališka duona čiabata.

„Tokius kepinius geriausia suvartoti tą pačią dieną – tuomet atsiskleidžia geriausios jų savybės. Tam, kad galėtų ant stalo padėti neseniai iš krosnies ištrauktą kepinį, daugelis mūsų pirkėjų į parduotuves užeina kasdien. Manau, juos paperka mūsų kepinių sudėtis ir kokybę. Pavyzdžiui, „Iki“ kruasanų sudėtyje yra net 24 proc. sviesto“, – pabrėžia „Iki“ kepyklų vadovė. 

Pasak jos, jau ilgą  laiką populiariausia „Iki“ kepama bandelė yra kruasanas su karameliniu įdaru. Iškart po jo lyderių sąraše rikiuojasi sviestinis kruasanas. Į pirmąjį bandelių penketuką taip pat patenka spurgos su įdaru bei juoda spurga su pabarstais. Be to, pirkėjai dažnai perka bandeles su dešrele ir sūriu bei bandeles su lašinukų įdaru. Populiariausių dešimtuke taip pat puikuojasi kruasanai su šokoladu bei migdolų įdaru. 

„Didžiuojamės, kad „Iki“ dažnai diktuoja kepinių madas. Pirmieji pradėjome kepti šviežius kruasanus bei prancūziškus batonus, o dabar kasmet pirkėjams pateikiame apie 20 naujų gaminių ir šiuo metu turime bene didžiausią vietoje ruošiamų kepinių sąrašą Lietuvoje“, – pasakoja N. Juchnevič. 

Populiariausių „Iki“ kepamų duonų sąraše pirmauja prancūziškas batonas su česnakų ir sviesto įdaru, antroje vietoje tamsi čiabata, o trečiojoje – šviesi duona su grūdais ir sėklomis.

Vakarinėmis valandomis „Iki“ parduotuvėse taikomos nuolaidos

Siekiant, kad „Iki“ kepiniai išliktų švieži ir išsaugotų drėgmę kuo ilgiau, „Iki“ juos laiko nešildomose lentynose.

„Nors oficialiai dauguma vietoje kepamų kepinių yra vienadieniai, mat jie gana greitai išgarina drėgmę ir džiūva, laikant juos sausoje vėsioje vietoje galima išlaikyti šviežius ilgiau“, – pasakoja N. Juchnevič.

Norintiems sutaupyti „Iki“ kiekvieną mėnesį siūlo išskirtines šviežių bandelių naujienas su specialiu akcijos pasiūlymu. Be to, sviestiniams kruasanams kiekvieną rytą iki 10 val. taikoma speciali akcija. Na, o jeigu norite kepiniu mėgautis kitą dieną – pirkite juos vėliau vakare. Mat nuo 20 val. visiems „Iki“ parduotuvėse kepamiems kepiniams taikomos išskirtinės nuolaidos.

„Net ir vakare įsigysite šviežią kepinį. Mūsų kepimo krosnys veikia visą dieną, kad galėtume operatyviai papildyti besibaigiančių kepinių lentynas. Tad tikėtina, kad dienos pabaigoje nusipirksite vos prieš porą valandų iš krosnies ištrauktą kepinį“, – atskleidžia N. Juchnevič.