Tartaletė su kakaviniu pudingu ir serbentų uogiene

  • Sviestinė tartaletė BILLA BIO ekologiškas kakavinis pudingas 400 g
  • BIO VILLAGE juodųjų serbentų uogienė
  • BIO VILLAGE duonos lazdelės su sezamais
  • Pistacijos (išlukštentos)
  • Švieži mėtos lapeliai
  • Švieži serbentai

Sviestines tartaletes užpildykite kakaviniu pudingu ir serbentų uogiene. Sutrupinkite duonos lazdeles, susmulkinkite pistacijas, ir jomis pabarstykite tartalečių viršų. Desertas atrodys nuostabiai, papuoštas serbentų uogomis ir mėtos lapeliais.

Duonos užkandis su alyvuogėmis ir skilandine dešra

  • CLEVER juodosios alyvuogės
  • CLEVER žaliosios alyvuogės
  • CLEVER sūdyti ir kepinti žemės riešutai
  • CLEVER skilandinė kiaulienos dešra
  • Juoda duona riekutėmis
  • Mėlynas svogūnas

Susmulkinkite alyvuoges ir žemės riešutus, smulkiai sukapokite mėlynuosius svogūnus. Viską sumaišykite į vientisą masę ir tepkite ant duonos riekelių. Viršų užklokite skilandinės dešros griežinėliais – kuo gausiau, tuo gardžiau!

Tartaletė su figų džemu, kaštonų kremu ir serano kumpiu

  • NRT figų džemas iš provanso
  • NRT kaštonų kremas
  • IKI GOURMET Jamon Serrano vytintas kumpis
  • Sūri tartaletė
  • Krapo žiedas

Tartaletes užpildykite figų džemu ir kaštonų kremu. Tartalečių viršų gausiai užklokite kumpio griežinėliais, papuoškite krapų žiedynais – ir patiekalas džiugins ne tik savo skoniu, bet ir įspūdinga išvaizda.

Duonos užkandis su riešutų sviestu ir saliamiu

  • IKI juoda duona su saulėgrąžomis
  • IKI anakardžių riešutai
  • IKI šaltai rūkytas saliamis
  • IKI cukruotos spanguolės
  • Petražolės
  • Rapsų aliejus

Anakardžių riešutus ir šlakelį vandens maišykite smulkintuvu, kol masė pasieks sviesto konsistenciją. Gautą masę tepkite ant duonos riekelių ir užklokite saliamio griežinėliais. Finaliniam akcentui viršų pabarstykite žiupsneliu cukruotų spanguolių ir smulkintų petražolių.

Tortilija su pikantiška pomidorų mišraine

  • IKI ŪKIS ,,DYVŲ DYVAI” sūdyta kiaulienos šoninė
  • IKI ŪKIS vyšniniai pomidorai
  • IKI ŪKIS aštrus pomidorų sulčių kokteilis
  • IKI ŪKIS raugintų kopūstų sultys
  • IKI ŪKIS kviečių trapučiai su grikiais
  • Kukurūzinė tortilija
  • Mėlynas svogūnas
  • Konservuoti kukurūzai
  • Kalendra
  • Alyvuogių aliejus

Vyšninius pomidorus susmulkinkite ir sumaišykite su kukurūzais, kapotu mėlynuoju svogūnu, kalendra, alyvuogių aliejumi, pomidorų ir raugintų kopūstų sultimis. Gautą mišinį dėkite ant tortilijos ir papuoškite plonai pjaustytos kiaulienos šoninės griežinėliais, kviečių trapučių trupiniais bei kalendra.