Pailsėkite nuo gaminimo – viskas jau PAGAMINTA IKI!

Rinkitės iš daugybės „PAGAMINTA IKI“ pasiūlymų: viską gaminame šviežiai, su reiklumu kokybiškiems ingredientams ir su meile galutiniam produktui!

Pagaminta saugiai

Gera kaina

Didelis pasirinkimas

PIETUMS

Tiems, kurie gyvena intensyviai ir ne visada atranda laiko suktis virtuvėje, siūlome rinktis iš plataus „Pagaminta IKI“ pietų asortimento.  Nesvarbu, ar esate mėsos mėgėjai, o gal pirmenybę teikiate salotoms. Nuo žuvies kepsnelių iki storapadės picos – pasirinkti tikrai rasite iš ko.  

Pekininių kopūstų salotos su sūriu

Atgaivina ir pamaitina. Traškūs pekininių kopūstų lapai, pagardinti raudonosiomis paprikomis, svogūnais, juodosiomis alyvuogėmis ir minkštu šviežutėliu sūriu.

Sveikuolių salotos

Charizmatiška skonio paletė. Nuotaikingų spalvų daržovės, viliojamai paskrudusios sėklos ir gardus padažas – daugybė pliusų vienoje lėkštėje.

Troškintos kepenėlės su bulvių koše

Virtuvės šefų pelnytai liaupsinamos kepenėlės su puria bulvių koše – jaukumu dvelkiantys pietūs vos per keletą minučių.

Azijietiškai troškinta vištiena su ryžių makaronais

Pasiilgusiems egzotiškesnio skonio toli keliauti nereikia. Saldžiarūgštė, švelniai aštroka vištiena, pagardinta bambuko ūgliais ir juodaisiais kiniškais grybais, pamalonins Jūsų skonio receptorius.

Morkų, salierų salotos su ananasais

Pikantiškas morkų ir ananasų derinys suskamba puikiai, pastarieji švelnina saliero charakterį, bet tik tiek kiek reikia skonio harmonijai. Kiekvienas komponentas turtina organizmą naudingomis medžiagomis ir yra neatsiejama sveikesnio gyvenimo būdo dalis. Šis gardus ir naudingas užkandis idealiai tinka ir prie paukštienos. Argi galima norėti daugiau?

Ryžių kukuliukai su špinatais

Gardžiau nebūna. Ryžių kukuliukai su špinatais, praturtinti bolivine balanda ir paskaninti morkomis, svogūnais bei fermentiniu sūriu. Ypač tinka kai nenorite apkrauti organizmo, bet mėgstate skanius ir neįprastus derinius. Gurmanai pirmyn!

Kuskuso ir balandų salotos su lašiša

Naudingi produktai iš visų pasaulio kampelių susitinka viename patiekale. Iš rytų atkeliavęs maistingasis kuskusas, sveikuoliškos Pietų Amerikos balandos ir Skandinavijos vandenų lašiša, visa tai pagardinta traškiomis gūžinėmis salotomis ir citrinos sultimis. Tas atvejis kai skanu ir sveika telpa viename.

Ridikėlių ir agurkų salotos su žalumynų padažu

Šviežios ir traškios, tarsi ką tik iš daržo. Salotos kuriose agurkai, ridikėliai, špinatai ir cukinijos dera idealiai, nes juos jungia gardus žalumynų padažas. Ragaukite vienas, derinkite prie mėsos ar žuvies patiekalų, bet kokiu atveju tai puikus pasirinkimas. Tikra pavasario gaiva jūsų lėkštėje!

Bolivinių balandų salotos su pomidorais

Rekomenduojame sveikuoliams mėgstantiems pasilepinti. Šiose salotose rasite subtiliai suderintus rinktinius produktus. Bolivinė balanda – tikras skaidulų šaltinis, o gūžinės salotos, ir špinatai suteiks ne tik gaivos, bet ir pavasario dvelksmo. Išskirtiniais skonio akcentais patiekalą papildo saulėje džiovinti pomidorai ir kepinti migdolai.

DESERTUI

Smaližiai ir saldymų mėgėjai, jums esame paruošę tartalečių, tortų, florentinų, eklerų, maskarponės kremo pyragų, biskvitų, plikytų sausainių… Vardinti dar? Juostelių su džemu, morenginių pyragaičių, jogurtinių biskvitų, karamelinių orinukų. Bet kam skaityti, jei galima paragauti? 

Tartaletė su avietėmis

Trapios tešlos kąsnelis su masinančia aviete – tobulai paprasta ir elegantiška.

Jogurtinis tortas „Olivija“

Saldus, bet nekaltas. Tirštos grietinėlės ir gaivaus jogurto kremo pyragas su sauja šilauogių – gabaliukas vasaros Jūsų lėkštėje.

Tortas su vyšniomis „Komplimentas“

Netikėtas mandarinų kremo ir vyšnių susitikimas. Mėgaukitės ir negailėkite komplimentų.

Pyragas su varške ir aguonomis „Sapnas“

Burnoje tirpstantis trupininis biskvitas su purios varškės ir aguonų įdaru bei gardžiomis slyvomis. Tikro smagurio sapnas, kuriam lemta išsipildyti.

Pistacijų kremo tortas „Fėjų sapnas“

Aksominio glotnumo šokoladinis sluoksnis, kurį papildo gardus pistacijų kremas. Su tikra grietinėle, subtiliai dekoruotas.

Grietinėlės kremo tortas „Pasaka“

Migdolinį biskvitą pertepame šokoladiniu, tuomet – kvapniu bergamočių kremu. Kiekvienas jų – su tikra grietinėle. Desertiškiausioms Jūsų akimirkoms.

Pyragaitis ANANASAS

Sukurtas tikriems gurmanams, kruopščiai derinant skonius ir išskirtinės kokybės produktus. Migdolinis biskvitas, kuriam nepagailėta cukraus bei kiaušinių, puriausias įmanomas šviežios grietinėlės ir egzotinių vaisių tyrės kremas su mango gabaliukais. Dekoruota pieninio šokolado traškesiu su karamele. Ypač didžiuojamės, kad visa tai pagaminta be dirbtinių saldiklių.

Pyragaitis VYŠNAITĖ

Purus migdolinis biskvitas, pagamintas tarsi namie – iš miltų, cukraus ir kiaušinių. Šviežios grietinėlės kremas su vyšnių tyre papildomai paskanintas sultingomis vyšnių uogomis. Gaminant atsisakyta dirbtinių saldiklių ir konservantų, todėl skonis itin autentiškas ir gardus. Pyragaičio puošmena pieninio šokolado traškesys su karamele dar vienas įrodymas, kad estetika neatsiejama nuo gero skonio.

Kokosinis iškylos pyragas

Minkštas ir purus sviestinis keksas su kokosiniu įdaru. Gaminant naudojamas natūralus sviestas, jogurtas ir kiaušiniai. Baltas glaistas ir pieno sirupas suteikia intensyvesnio skonio ir paverčia šį keksą beveik tortu. Pagaminta be dirbtinių saldiklių, itin atsakingai atrenkant produktus, nes mes už tikrą skonį.

Tortas be laktozės ir pridėtinio cukraus

Datulių pastos, saulėgrąžų ir migdolų drožlių pagrindas harmoningai dera su tikru itališku maskarponės kremu. Kremo skonyje juntamos vaisinės natos suteikia tortui gaivos ir prašmatnumo, juolab, kad sudėtyje esanti egzotinių vaisių tyrė bei ananasai kruopščiai atrinkti ir natūralūs. O dar kai žinai, kad tortas pagamintas be cukraus, laktozės ir dažiklių supranti, kad sveikas maistas ir yra naujoji prabanga.

RIEŠUTŲ KREMO tortas

Purus baltas sirupuotas biskvitas su šviežios grietinėlės kremu dosniai pabarstytas žemės riešutais ir paskanintas riešutų pastos sluoksniu.
Tikra amerikietiško „Snickers“ skonio adaptacija įkūnijanti meilę viskam kas gausu, išraiškinga ir kokybiška. Tortas tiesiog karališkas – visi produktai išskirtinės kokybės – kiaušiniai, miltai, cukrus ir šviežiausia grietinėlė bei rinktiniai riešutai. Dabar mūsų skanėstai dar sveikesni, nes juos gamindami atsisakome dirbtinių saldiklių.

UŽKANDŽIAMS

Kasdien šviežiai kepame bandeles ir kitus kepinius –  nuo čiabatos iki kibinų ar spurgų. Pasiilgote to jausmo, kaip gardžiai traška kandama bandelė? Užsukite į IKI ir išsirinkite!  

Drebučiai su liežuviu

Vienu iš vertingiausių raumenų laikomas liežuvis gardžiuose drebučiuose. Pagyviname daržovėmis ir – gauname tikrų tikriausią užkandžių klasiką.

Marinuotos alyvuogės su česnakais ir medumi

Aksominis juodųjų alyvuogių švelnumas, paryškintas česnakais ir šaukšteliu medaus. Pikantiškas derinys mėgstantiems save nustebinti netikėtais skoniais

Trikampis sumuštinis su avokadais, sūriu ir špinatais

Puikus variantas, jei ieškote jau paruošto maistingo užkandžio, o gal tiesiog mėgstate sumuštinius. Trikampis sumuštinis su kiaušiniu, avokadu ir saujele špinatų pelnys Jūsų simpatijas.

Pyragas su želė gabaliukais

Baltas sirupuotas biskvitas gamintas pagal klasikinę receptūrą iš kiaušinių, miltų ir cukraus idealiai tinka su natūralios grietinėlės ir kefyro kremu. Grietinėlės šviežumą subtiliai pabrėžia gaivi citrinų tyrė. Braškių skonio želė suteikia saldumo, o raudonieji ir juodieji serbentai papildo žaisminga rūgštele. Pyragas pagamintas iš natūralių ingredientų, nenaudojant dirbtinių saldiklių, su tikromis uogomis.

Liežuviai su morkomis, žirneliais ir krienais drebučiuose

Kai kurių patiekalų tiesiog pasiilgstama. Toks yra ir šis šviežias virtas jautuko liežuvis drebučiuose su viskuo kas priklauso – morkos, žirneliai, krienai, majonezas ir žinoma krapai. Nemirtinga klasika pilna naudingų medžiagų ir nepakartojamo skonio.

Prancūziškas plikytas pyragaitis su šilauogėmis

Purus plikytas kremas iš šviežios grietinėlės, pagardintas rinktinėmis šilauogėmis. Skonio kompoziciją išbaigia trapios tešlos pagrindas, kuris suteikia pyragaičiui prancūziško rafinuotumo. Gamindami šiuos pyragaičius naudojame tik aukščiausios kokybės ingredientus. Juose nėra dirbtiniu saldiklių bei konservantų, todėl mėgautis skanėstais galima sveikai.

Bandelė „Obelėlė“

Obuolių gabalėliais įdaryta bandelė, pagardinta cinamonu. Puikiai tiks prie rytinės arbatos ar kaip lengvas užkandis pasaldinti dienai.

Sviestinis prancūziškas sviestinis ragelis

Kai norisi pakeliauti savo virtuvėje – su šviežiais sviestiniais rageliais nesunkiai pajausite prancūzišką skonį.

Naminė duona

Tarsi namuose kepta kvietinė duona. Klasikinė tamsi duona sumuštiniams ar palyda pagrindiniams patiekalams.

Duona „Saulėgrąža“

Kvietinių miltų duoda, pagardinta saulėgrąžų branduoliais.

Duona su ispaninio šalavijo sėklomis ir linų sėmenimis

Kai norisi įvairesnio skonio – duona, gardinta ispaninio šalavijo sėklomis bei linų sėmenimis. Įvairovė jūsų stalui.

Duona su daigintais rugiais

Šviesi kvietinių miltų duoda su daigintais rugiais.